De uitreiking van de cheques vorige week verliep goed en in een gezellige sfeer. Plaats van handeling was het terrein van het project Boskapellebusken. Voorzitter Rietha Hengeveld van de Keerkring heeft een praatje gehouden en de cheques overhandigd. Deze keer zijn aanvragen van drie organisaties beloond met een geldbedrag.

Stichting CARE Travel heeft € 3.000,- ontvangen. Deze regionale organisatie verzorgt sinds 2011 uitstapjes en organiseert activiteiten op bijzondere locaties voor mensen die wat extra zorg nodig hebben.

Het project Boskapellebusken heeft ook € 3000,- van ons gekregen. De Stichting Kerk- en Fietspaden Sinderen e.o. wil in samenwerking met de Vereniging voor het Sinderens Belang een groene ontmoetingsplek creëren voor en met de buurtgemeenschap. Een stuk weidegrond van 1,2 ha, gelegen aan de Kapelweg, zal worden omgevormd tot een natuurlijke plek die voor iedereen toegankelijk is.

Ook zocht men in Sinderen sponsoren voor het laten aanleggen van een jeu-de-boulesbaan. Deze aanvraag is gehonoreerd met een bedrag van € 500,-. De jeu-de-boulesbaan is inmiddels al in gebruik.